Nieuwe Agenda begin Juli

Agenda kort en lang

Hiernaast dus de korte versie van de agenda, ook te krijgen in het atelier en op openbare flyer plekken. Hieronder lees je uitvoeriger over de verschillende dingen die ik aanbied begin juli. Bijzonder enthousiast ben ik over een teken workshop in de molen, vandaar dat daar nog een datum aan is toegevoegd. 

Bij elk item staat alle nodige data, mocht je toch nog meer willen weten, kijk dan gerust nog even op de site of bel/mail mij!

 

mail@sonjakruit.nl 
of telefonisch: 06 8216 7782

 

Nu ook tekenlessen in en om de Molen de Juffer!

Data workshops: di 11juli & do13 juli 14u-ca.16u prijs €25,- incl. materiaal

In samenwerking met de Molenaar van de molen de Juffer in Gasselternijveen biedt ik nu ook buiten teken workshops aan in en om de molen. 
Een prachtige plek om bijzondere vormen, lichtvallen, objecten uit vervlogen tijden na te kunnen tekenen. De molen biedt ook een kijkje op het verleden van Gasselternijveen en bijzondere vergezichten van het balkon. Omgeven met een kudde paarden, die langs de uitloper van de Hunze sjokken door het Drents landschap en een prachtige laan met eiken.

Mijn bakfiets volgeladen met koffie, thee, water en versnaperingen. 
We vertrekken vanuit mijn atelier aan de Vogelshemweg 14.

Aanmelden graag per mail: mail@sonjakruit.nl 
of telefonisch: 06 8216 7782

 

Workshop boekenlegger en bord beschilderen

We gaan eerst onze creatieve vingers losmaken op het maken van een boekenlegger. Daarna gaan we iets van glas of keramiek beschilderen/tekenen. Even een lekker moment voor jezelf om creatief bezig te zijn en iets persoonlijks te maken.

Je kan zelf iets van keramiek, glas of porselein meenemen. Denk aan een bord (makkelijk te beschilderen), mok of glas. Ik heb zelf ook heel wat in de aanbieding tegen een kleine vergoeding.

*Inbegrepen zit: materiaal voor de boekenleggers, verf materiaal voor het keramiek. Koffie en thee. Het afbakken kan na 24u en doe je zelf thuis, of ik doe het voor €5,- voor jou dan kan je jouw kunstwerk binnen 2 dagen ophalen.

Duur ca. 2 uur
Waar Vogelshemweg 14 Gasselternijveen.

Kosten €27,50 inclusief koffie, thee, boekenleggers, keramiek verf 
Aanmelden: mail@sonjakruit.nl 
                          06 8216 7782

Moederdagcadeau

Data workshops: Di 4 juli 14u-ca.16u prijs €27,50 incl. materiaal*

Open Atelier- woensdag

Elke woensdag ben ik in het atelier van 13u-16u.
Dat betekend dat je aan kan sluiten en mede gebruik kan maken van het atelier en/of tekenspullen kan kopen in mijn bescheiden tekenspullen winkel. Zo kan je dichtbij voor gunstige prijzen aan jouw spullen komen. en via mij bestellen kan ook.

Een strippenkaart voor 10x kost €75,- en is een half jaar geldig. 

 

Tekenspullen te koop!

tekenspullen winkel

Eigen etagère maken in drie keer

Witte havik etagère

Data workshop: vrij 7,14 en 21 juli
14u-ca.16u prijs: €65 incl. basismateriaal*

We beginnen met het bepalen van de voetjes. Misschien heb je zelf een leuk tussenstukje thuis, om de verdieping te creëren. Zodra de constructie bekend is gaan we bepalen waar en wat we kunnen tekenen of schilderen, ik heb wel wat ideetjes. 

De eerste les duurt zo’n 1,5 a 2 uur en gaat vooral om het illustreren van de etagère het tweede moment duurt minder lang, ongeveer een uur. Dan zetten we de puntjes op de i en maken we onze illustraties af. Het derde moment heb ik de ontwerpen afgebakken en kunnen ze in elkaar gezet worden met porselein lijm. Na een nachtje drogen kan de etagère opgehaald worden.

*Inbegrepen zit: 2 borden 1 vaasje of kop, verf, lijm materiaal voor het keramiek en afbakken. Koffie en thee. Optioneel een verdieping en ornamenten erbij, in de winkel verkrijgbaar.

Duur circa 3,5-4 uur over drie dagen.
Waar Vogelshemweg 14 Gasselternijveen.

Kosten €65.- inclusief koffie, thee, basismaterialen* 
Aanmelden: mail@sonjakruit.nl 
                          06 8216 7782

2x 2 Tekenlessen "uit de losse pols"

Tijdens deze tekenlessen wil ik jullie vooral jezelf laten verassen. Door te tekenen uit de losse pols met verschillende oefeningen gaan we op zoek naar onze eigen natuurlijke zwoeng in de tekenkunst.

Ik zal kijken naar jouw inbreng en erop inspelen door dan wel groter of kleiner te werken of ander materiaal te gebruiken. Dit blok bestaat uit twee lessen, mocht je 1x willen snuffelen neem dan ook gewoon contact op!

Duur  2 uur
Waar Vogelshemweg 14 Gasselternijveen.

Kosten 2 lessen €45,- inclusief koffie, thee & materiaal
Aanmelden: mail@sonjakruit.nl 
                          06 8216 7782

inkt tekening

Data lessen: ma 10 en 17 juli
13u-ca.15u prijs: €45 incl. materiaal

Meuk is Leuk!

atelier Stusioson

Datum za 15 juli
10u-ca.14u GRATIS door heel Gasselternijveen

Op zaterdag 15 juli is er weer een Meuk is Leuk markt in Gasselternijveen.
Het lijkt op een soort Garage sale.

De brocante winkel le Chaos waarmee ik de voordeur deel doet mee en dus ben ik ook open. Omdat we aan de rand van het dorp zitten doen we natuurlijk extra ons best! Aan de Vogelshemweg 14.
Ik ga een mini workshop improviseren genaamd “maak je meuk nog leuker” voor jong en oud, gewoon omdat het kan.

Het geheel is georganiseerd door Dorps coöperatie de Brug. Klink de link aan en je zult tzt ook de deelnemende adressen zien.

 

Duur  4 uur
Waar meerdere plaatsen Gasselternijveen.

Gratis!

 

Tags:

Comments are closed