Blikvangers op de Noordelijke Motorbeurs in Eelde

Het weekend van 20 en 21 januari staan vrienden Thea en Jan Willem Hebers op de Noordelijke Motorbeurs in Eelde met een heel bijzondere bijdrage...
Het gaat hier om uitvaart verzorging. Ja je leest het goed. De motorliefhebbers Thea en Jan Willem bieden de mogelijkheid om de kist van een overledene naar de uitvaartplek te rijden, of de aanhanger te verhuren, waar de kist op kan worden bevestigd. Met deze service staan ze op de beurs.

Aan mij hadden ze de vraag of ik met mijn bedrijf Blikvangers ook wel doodskisten zou willen beschilderen. Daarop zei ik meteen ja natuurlijk kan dat!

https://denoordelijkemotorbeurs.nl/

Foto: kistdrager achter de zijspan van Jan Willem

Doodskist (laten) beschilderen

Een doodskist te laten beschilderen is een hele mooie manier om een persoonlijk afscheid te nemen van jouw geliefde. Meestal komt de dood heel plots, maar soms weten we helaas al dat er niet veel tijd meer is. Meestal wil je er dan uithalen wat er uit te halen valt met de tijd die je nog hebt. Met geliefden om je heen mooie momenten creëren.

Heftig onderwerp, sommige dingen kan je maar een keer doen en dan doe je ze het liefst met zorg en liefde. Graag biedt ik jou of je geliefden de mogelijkheid om dit moment samen te hebben bij wijze van rouwverwerking of juist die verbinding te vieren met een mooi symbool. Daarom stel ik mijn atelier beschikbaar om samen iets te beschilderen, of zelfs het deksel van de kist te beschilderen.

Als dit jou aanspreekt, neem dan contact met mij op zodat we kunnen kijken of er iets speciaal voor jou en je vrienden of familie iets op maat kunnen maken, hoeft niet een motor thema te zijn of met een motor uitvaart. Ik werk samen met Thea en Jan Willem omdat zij mij hebben benaderd, mijn bedrijf als blikvangers staat op zichzelf als dienst.

Prijzen gaan in overleg. Mijn atelier is in Gasselternijveen, Noord Drenthe. Er is plek voor 8 a 9 mensen.
Mijn uurloon is €70,- exclusief BTW. Materiaalkosten en eventuele catering gaat in overleg. Koffie en thee is erbij inbegrepen als je langskomt om bij mij te schilderen. Laat je de kist door mij beschilderen? Neem dan contact op dan maak ik een offerte op maat!

Wanneer ik op de beurs ben laat ik nog weten of Facebook! Zie je graag daar!
Foto onder: Thea op haar trike

Comments are closed